Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okrsková soutěž v Kacanovech 2013

1. 6. 2013

Dne 1.6.2013 proběhla v Kacanovech okrsková soutěž v požárním sportu. Za všeňské hasiče jsme na soutěž vypravili vždy po jednom družstvu mužů a žen. Soutěžilo se pouze v požárním útoku, ten byl tedy rozhodující pro konečné umístění družstev.

Celkem se soutěže zúčastnilo 5 družstev žen a 16 družstev mužů, kdy většina zúčastněných týmů mužů měla po dvou družstvech. Naše jednotka patřila k jedné ze dvou výjimek a vyslala pouze jedno družstvo (SDH Podháj reprezentovalo taktéž pouze jedno družstvo mužů). Týmy žen tvořilo domácí družstvo Kacanov a dále přijely ženy z Podháje, Přepeř, Olešnice a samozřejmě od nás ze Všeně.

Soutěžní trať byla nedobrovolně upravena dlouhotrvajícími dešti a připomínala spíše trať určenou k bahenním zápasům. Počasí však nikdo v dnešní době neporučí, a tak se soutěžilo. Jednalo se o zajímavou podívanou, protože již od počátku bylo všem jasné, že v blátě a dešti bude třeba připravit jinou taktiku pro úspěšné dokončení útoku v dobrém čase.

A jak jsme dopadli? Začneme družstvem žen, jelikož tato družstva běhala dříve než mužská. Všeňská děvčata skončila na výborném 2. místě s výsledným časem 38,83 sekund. To bylo pouze o něco málo přes 4 vteřiny za prvním družstvem žen z Olešnice. Útok se jim povedl. Ženy reprezentovaly: IVA SKUPOVÁ, DANA KROUZOVÁ, EVA KREJČÍ, VERONIKA ČIČKÁNOVÁ, MARCELA KÁBRTOVÁ, MONKA POLÁCHOVÁ a jelikož nám na poslední chvíli odpadla jedna z žen, vypůjčili jsme si z Podháje BÁRU ZÁLESKOU. Pořadí týmů žen: 1. OLEŠNICE, 2. VŠEŇ, 3. PODHÁJ, 4. KACANOVY, 5. PŘEPEŘE.

Mužstvo mužů skončilo na 4. místě. Útok se nám povedl s výsledným časem 31,34 sekund, což bylo pouze o 0,68 sekundy za třetími muži z Olešnice!!!! Škoda. Pořadí mužů: 1. OLEŠNICE A, 2. KACANOVY, 3 OLEŠNICE B, 4 VŠEŇ, 5. PLOUKONICE A.  Naše muže reprezentovali: KAREL PELDA, PETR ČIČKÁN, PETR KROUZA, DANIEL KROUZA, DUŠAN HAŠEK, PETR SKUPA, PETR POLÁCH. Celou výsledkovou listinu naleznete ve fotogalerii.

Fotogalerie: http://sdhvsen.rajce.idnes.cz/13-06-01_Soutez_Kacanovy/