Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výjezdy

Příspěvky

Požár fary v obci Přepeře dne 4. 10. 2012

4. 10. 2012

Ve středu 4. října kolem 19. hodin vyjela jednotka společně s dalšími jednotkami z HZS PS Turnov, JSDHO Turnov a JSDHO Přepeře na požár třípatrové budovy do Přepeř. Po příjezdu první jednotky bylo zjištěno, že se jedná o požár na faře – v kuchyni. Oheň byl ještě před příjezdem jednotek uhašen RHP. Byl nasazen přetlakový ventilátor a na odvětrání místnosti. Po té se jednotky vrátili zpět na základny.

Fotogalerie: Požár fary Přepeře

 

Prověřovací cvičení na zavalené osoby v katastru obce Turnov dne 23. 9. 2012

23. 9. 2012

Prověřovací cvičení na zavalené – zasypané osoby bylo připraveno na neděli 23. září dopoledne. Naše jednotka byla vyslána do Turnova na Vesecko, kde byly zasypané dvě osoby. Jedna koukala od pasu výše, která byla v péči jednotky HZS PS Turnov. Druhá osoba byla zasypána hlínou cca 10 m po úrovní země. Na místo se sjely ještě JSDHO Turnov a Karlovice. VZ si pozval též na místo události psovody s atestovanými psy na vyhledávání zasypaných osob. Ti označili místo, odkud cítili pach osoby a členové jednotek mohli začít s kopáním zeminy. Osoba byla vyproštěna a jednotky se vrátili zpět na základny.

Fotogalerie: Prověřovací cvičení na zavalené osoby

Video: http://www.youtube.com/watch

zaval.jpg

 

Výjezd na požár do katastru obce Příšovice 29. 7. 2012

29. 7. 2012

V odpoledních hodinách dne 29.07.2012 byla jednotka JSDHO Všeň vyslána do Příšovic na požár bytu v panelovém domě. Po příjezdu bylo zjištěno, že se jednalo o požár v kuchyni, kde zahořel olej na pánvi. Rozšíření požáru do objektu se naštěstí podařilo zamezit ještě před příjezdem hasičů. Kromě domácí JSDHO Příšovice, byli na místě HZS PS Turnov a naše JSDHO Všeň.

Fotogalerie: Foto z ohniska požáru

 

Taktické cvičení v Turnově - LIDL

27. 6. 2012

Dne 27. června proběhlo taktické cvičení, které pořádalo HZS ÚO Semily. Jednalo se o požár obchodního domu Lidl, který má tzv. trezorový klíč. Cílem bylo prověření, zda se otevře trezor s klíčem a jednotky měli za úkol najít dvě osoby a uhasit oheň. Společně s naší jednotkou se cvičení zúčastnili jednotky z HZS PS Turnov a Semily, JSDHO Turnov a Karlovice.

Fotogalerie: Taktické cvičení LIDL

lidl.jpg

 

Požár trávy na Všeni ze dne 20. června 2012

20. 6. 2012

Dne 20. června 2012 byla naše jednotka vyslána na požár trávy. Jednalo se o požár suché trávy za posledním domem na Všeni ve směru na Olešnici. Členové naší jednotky jedním C proudem hořící trávu uhasili ještě před příjezdem profesionální jednotky z Turnova.

Fotogalerie: Požár trávy na Všeni

pozar-travy.jpg

 

Výjezd na svátek čarodejnic

30. 4. 2012

Dne 30. dubna 2012 byla jednotka požádána o asistenci při pálení čarodějnic na hřišti zvaném Kopanina na Všeni. Po zapálení ohně na Kopanině byl velitel upozorněn jedním ze členů JSDHO Všeň na hořící skládku trávy nedaleko od hřiště, kde již se sousedem provedli hasební zásah. Jednotka jela na místo události a již doutnající skládku prolila jedním C proudem.

Fotogalerie: Výjezd na svátek čarodejnic

 

Dva výjezdy v jeden den

14. 3. 2012

Dne 29. února v dopoledních hodinách vyjela jednotka čerpat vodu do zahrady v MŠ Všeň, která zaplavovala přilehlé sklepy. Na čerpání bylo použito nové motorové kalové čerpadlo.

Po 15. hodině vyjela jednotka k požáru hadrů v návěsu v Turnově v Nudvojovicích. Členové zde v dýchací technice pomáhali vynosit obsah z návěsu a střídali členy HZS PS Turnov a JSDHM Turnova na proudu.

Uvnitř příspěvku naleznete odkaz na fotogalerii.

 

Taktické cvičení ZEA Sedmihorky

27. 5. 2011

Taktické cvičení na ZEA Sedmihorky proběhlo dne 27. května 2011 v odpoledních hodinách, kam byla naše jednotka povolána společně se třemi profesionálními a pěti obecními jednotkami. Cvičení pořádalo HZS ÚO Semily. Více informací uvnitř tohoto příspěvku.

 

Okrskové cvičení okrsku č. 1 v Kacanovech

2. 4. 2011

Dne 02. dubna 2011 proběhlo prověřovací cvičení okrsku č. 1. Toto cvičení  připravili Miroslav Roubíček - velitel zmiňovaného okrsku a Martin Kočí – velitel JSDHO Všeň se souhlasem obecních úřadů a za jejich přispění na posezení po skončení cvičení. Cvičení se zúčastnil i zástupce HZS npor. Ing. Jakub Otmar.

Více inforamcí včetně odkazu na fotogalerii naleznete uvnitř tohoto příspěvku.

 

Hořela RADNICE

23. 3. 2010

Fotogalerie se nachází zde: VŠEŇ - TC POŽÁR NA OÚ

V úterý 16. března proběhlo v obci Všeň námětové cvičení, které se odehrávalo na obecním úřadu. Bližší info uvnitř příspěvku.

 

Obrazek

 

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

následující »